About

Bockbierfestival.nl

Bockbierfestival.nl is te koop, voor vragen kun je contact opnemen via: contact@kalipso.nl.

Het Bockbierfestival is een concept van Kalipso en werd voor de laatste keer georganiseerd in 2016 op het Ledig Erf in Utrecht. Op dit moment is het onzeker waar of wanneer dit evenement terugkeert.

Lentebock Festival

Lentebockfestival.nl is te koop, voor vragen kun je contact opnemen via: contact@kalipso.nl.

Het Lentebock Festival is een concept van Kalipso en werd voor de laatste keer georganiseerd in 2018 op het Domplein in Utrecht. Op het moment is het onzeker waar of wanneer dit evenement terugkeert.

Koningsdag

Dit domein is te koop, voor vragen kun je contact opnemen via: contact@kalipso.nl.

Koningsdag-Utrecht.nl is een concept van Kalipso. De bedoeling is een gezamenlijke website waar activiteiten tijdens Koningsdag overzichtelijk weergegeven worden. We hopen dat dit domein in de toekomst weer actief kan worden. Voor meer info neem contact met ons op via contact@kalipso.nl.

King-Dom.nl

Dit domein is te koop, voor vragen kun je contact opnemen via: contact@kalipso.nl.
 
King-Dom is een concept van Kalipso en vond voor de laatste keer plaats op het Domplein in Utrecht. We hopen dat dit weer mogelijk wordt in de toekomst.

Koningsdag op het leukste plein van Utrecht! Op koningsdag wordt het Domplein weer omgetoverd tot een groot Koningsfeest. Dit jaar met ondere andere Ben Liebrand en de Hermes House Band.

Fonteyn Festival Mei

Het leukste wijnfestival van Utrecht opent op 14, 15 en 16 mei weer haar deuren! Voor de zevende keer wordt het Janskerkhof wederom omgetoverd tot één groot wijnfestijn, waar meer dan 80 verschillende wijnen in de spotlight staan, gecombineerd met heerlijk eten en live muziek!